Over Ruitenwasser Vlaanderen

Al 30 jaar actief als glazenwasserij in Vlaanderen!

Professionele Ruitenwassers

Glazenwassen zien wij als onze taak om dit netjes en professioneel uit te voeren. Uw wensen zijn belangrijk en hierin verrichten wij maatwerk en maken we ons werk netjes af.

U kunt bij ons terecht voor de reiniging van uw ramen. Ook zakelijk kunt u bij ons terecht. Bel deze nacht met 078-482625 voor een offerte op maat of deskundig advies.

Wij zijn uw glazenwasser als het gaat om bewassing van uw ramen, deuren en andere oppervlaktes van uw woning of bedrijfsgebouw

Zeven vestigingen in Vlaanderen

Wij zijn een no-nonsense bedrijf en voeren de volgende zaken voor u uit: wassen van ramen, reinigen van reclamewerk, veranda's, zonnepanelen en ander glasoppervlak.

Ons werkgebied omvat Vlaanderen, Brabant, Brussel en Antwerpen.

Er zijn diversen mogelijkheden mogelijk. Laat u daarom goed informeren en adviseren. Maak deze nacht een afspraak of stuur ons een e-mail. Telefoon: 078-482625.

Wij zijn dagelijks bereikbaar

U krijgt snel een specialist aan de lijn bij al uw vragen over ruitenwassen, deuren, poorten, veranda's, zonnepanelen en ander glasoppervlak. Het belangrijkste is dat ons werk zorgvuldig wordt uitgevoerd zodat u tevreden bent. Vragen? Neem contact op met ons.

Zijn uw ramen moeilijk te bereiken? Dat is voor ons geen enkel probleem. Indien nodig beschikken wij over de juiste apparatuur om ons werk op een veilige manier te realiseren.

Als u contact opneemt met ons ervaart u geen wachtrij! U wordt meteen geholpen en te woord gestaan. Zeker wanneer u een spoedklus heeft. Bel 078-482625.

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf / ruitenwasser in Vlaanderen?

Wij komen met plezier bij u langs om samen te kijken wat wij voor u kunnen doen.

078-482625