Ruitenwasser prijs

Kosten en relevante informatie

Ruitenwasser prijs, wat zijn de schoonmaakkosten?

Bent u niet meer in staat om uw eigen ramen en vensters te kuisen, bent u zelf bijvoorbeeld niet zo’n held op grote hoogtes of heeft u gewoonweg geen tijd? Doe in dat geval een beroep op de diensten van Glazenwasserij Vlaanderen.

Betaalbaar bij kleine opdrachten en grote projecten!

Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn en inzicht te geven in de kosten. Wij vinden dit begrijpelijk; u wilt tenslotte weten of u niet te veel betaalt. En voordat u beslist met ons samen te werken, geven wij u eerst inzicht in de kosten, zodat u niet achteraf wordt verrast.

Schoonmaakwerk voor de boeg? Ruitenwasser inschakelen!

Geef ons via onderstaand contactformulier zoveel mogelijk informatie over uw situatie en locatie, zodat wij u een nauwkeurige kostenindicatie en tijdsplanning kunnen geven (mag ook met foto's). De eventuele voorrijkosten, uurtarief en aanrijdtijd worden zoveel mogelijk vooraf telefonisch met u besproken. Bel ons daarom op 078-482625 en u krijgt binnen een paar tellen een prijsindicatie.

Weten wat een ramenwasserij of ruitenwasser kost?

De ramenwasser tarieven zijn afhankelijk van het soort woning, het aantal vierkante meters, het aantal ramen en/of het type oppervlakten. Maar ook van de mate van bereikbaarheid van het te reinigen oppervlak.

Waar moet u op letten?

Vraag bij een kostenindicatie altijd duidelijk of de kosten voor schoonmaakmiddelen en apparatuur bij de prijs inbegrepen zitten. Wij willen voorkomen dat u achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan, omdat de schoonmaakkosten een stuk hoger uitkomen dan u verwacht had.

Maak deze avond een afspraak!

Neem vandaag nog contact op met Glazenwasserij Vlaanderen. Onze glazenwasserij en reinigingsbedrijf biedt een schoonmaakservice op maat in gans Vlaanderen. Heeft u een bedrijf? Ook voor bedrijven verzorgen wij schoonmaaktrajecten. Hierin ontzorgen wij u graag!

» Wij hanteren een 100% tevreden garantie. Als er zaken niet naar verwachting zijn dan lossen we dit op !

Interesse in professionele reinigingsdiensten voor een scherpe prijs?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak voor een offerte! Bel vandaag:

078-482625